сряда, 23 август 2017 г.

МОЯ ДОМ - ДОМ НА БОГА

За да служите правилно за Бога направете вашият дом , дом на Бога. Започнете да се събирате, да четете библията в къщи и след това започнете да се молите. Представете вашите нужди на Бога. Ако имате проблеми представете ги явно, за да могат те да бъдат разрешени а не да задълбочени в по-голям пробем. Молете се един за друг. Искайте си прошка. Започнете всеки ден с ново начало с прошка един към друг. Не чакайте да искат прошка, но ти по-добре прости и поискай си прошка. Нека това начало да започне по този начин. Нека домът ни да бъде Божии дом.
Семейната институция  е много важна част от нашия християнски  и морален живот. За това до колкото зависи от нас трябва да направим така, че домовете ни да се превърнат в молитвени и място за поклонение.
Всичко зависи от това дали сте се предали иззяло в ръцете на  Бога. Ако вие правилно служите на Бог, то тогава и благословенията ще бъдат много по големи.
Направете вашият дом - сърцето и вашият дом - семейството  да бъдат истински духовни домове където да живее Исус Христос. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Принципите на християнството

 Ти решаваш?! Ако се боиш от Господа, ще живееш! Ако слушаш словото на Бога и го пазиш, ще живееш! Ако се молиш, ще живееш! Ако се посветиш ...