сряда, 23 август 2017 г.

ХРИСТИЯНСКА СВОБОДНА ЦЪРКВА

Свободното служение, като християни все повече навлиза в живота. Да бъдеш независим в служението си пред Бога, да няма кой да ти пречи в служението и поклонението си пред Бога и за дапазиш  християнските морани принципи.
Ние считаме, че е дошло това време в което Христос е пророкувал на самарянката кладенеца; Иде час и сега е, когато истинските поклоници ще се поклонят на Отца с дух и истна.... Йоан 4:23-24
Тези думи на Христос в днешно време все повече се изпълняват с цел да се просави Отец.
СВОБОДАТА ДА БЪДЕШ ИСТИНСКИ СВОБОДЕН В ИСУС ХРИСТОС !
Колкото и да говорим много по този въпрос всички знаем, че в днешно време сред нас се намират вълци грабители, касапи които не жалят стадото а от друга страна съсипват вярата на по слабите. Колкото и да не искам да споменавам това име бих казал тона е практика в всички баптистки църкви а най-вече от ръководителите им.
Агентите са навсякъде и единственото което остана от това наследство истинските християни да поемат пътят на апостолите и  богомилството от град на град от село на село и от държава на държава. Знаем , че  в крайна сметка всички поклоници за свободата на вярата умират или на кръст  или позорно заклани.
Свободата струва скъпо нещо. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Принципите на християнството

 Ти решаваш?! Ако се боиш от Господа, ще живееш! Ако слушаш словото на Бога и го пазиш, ще живееш! Ако се молиш, ще живееш! Ако се посветиш ...