сряда, 23 август 2017 г.

Свободата е важно нещо

Гал.5:1. Стойте, прочее, твърдо в свободата, за която Христос ни освободи, и не се заплитайте отново в робско иго.

Замислихме ли се колко е важна свободата ни в Господа. Бог ни призова в Христос на свобода, но интересно  е , че много хора обичат да се  заплитат отново  в  робско  иго и това е така, защото грехът ги влече.
Ако Господ ви освободи не се заплитайте повече. Неободимо ли е да ви потъпкват правата, свободата, живота и да ви се бъркат и съсипват животът ви,  за да се осетите , че  мястото ви не е вече там.
Много пъти Бог допуска да възникнат проблеми в дадено общество , за да  излезнем понеже за нас Той е предвидил нещо по добро.
Свободата струва много скъпо  нещо, за това ние трябва да я ценим.
За това скъпи  братко и сестро в Господа  бягайте от общества, места , групи където ви заплита отново под робско иго и ви заробват вас, семействата ви и животът ви.
За това и Христос е предвидил ,  че това нещо ще стане и ще се случи някой ден. И  Той каза ; Където са двама и трима там съм и аз ....Мат.18:20. Защото, гдето двама или трима са събрани в Мое име, там съм и Аз посред тях.
Моя призив да не се притеснявата, че  сте толкова малко важното е дали Христос  е с вас.
Но винаги мислете ,  какво ще оставите след вас в това наследтво.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Принципите на християнството

 Ти решаваш?! Ако се боиш от Господа, ще живееш! Ако слушаш словото на Бога и го пазиш, ще живееш! Ако се молиш, ще живееш! Ако се посветиш ...