неделя, 19 ноември 2017 г.

Най-малката църква в света

Мнозина християни в този свят проповядват различни неща в живота. Даже и самите богослови не са съгласни по между си , коя е най-малката църква в света.
Колото и да отричат всички, СЕМЕЙСТВОТО ОСТАВА НАЙ-МАЛКАТА ЦЪРКВА В СВЕТА!
Като семейството , така и църквата са институции и в тях се крие тайнство, което никой християнин не може да отрече.
Христос е казал, където са двама и трима там съм и аз: Мат.18:20 .

Искам да попитам, защо различните богослови отричат, че семейството не е църква и задължително трябва да има или съществува епископия, надзиратели, за да са църква?

Отговора е прост, защото искат да ви владеят и да имат власт над вас.

Църквата е свободна и тя принадлежи на Господа и никой не може да господарува над нея. Не отричам, че там където са събрани множество от християни, че това е църква, но не трябва да се твърди, че моят и твоят дом не е църква.

Вижте колко ясно е казано; Гдето са двама и трима аз съм сред тях...

За това се обръщам към семействата, сед като Господ ви събра като институция семейна то ви определи и вашият дом да се превърне в дом на Бога. Божието присъствие трябва да остане с вас и Бог да пребъдва между вас.

Не позволявайте на хора, които искат да ви отделят от Бога да имат и власт над душите ви. Те не мислят добро за вас, те гледат как да ви потъкват правата и свободата в Бога.

Застанете на молитва, четете Божието слово, Пейте хваление и прославете Бога в сърцата ви. Нека домовете ни се превърнат в ДОМ НА БОГА!

Но също ви препоръчвам не си оставяите и голямото служение от него можете да научите много неща, както и Божията воля за вашият живот.

Бог иска истинска промяна от нас.

Не бъдете роби на човеци и на деноминации , бъдете свободни чада на Бога. Не им позволявайте да се намесват във вашето смемейство, защото това което може да се случи е да пострадате. Бъдете единни в духа и служете верно на Бога.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Принципите на християнството

 Ти решаваш?! Ако се боиш от Господа, ще живееш! Ако слушаш словото на Бога и го пазиш, ще живееш! Ако се молиш, ще живееш! Ако се посветиш ...